CANCEL·LAR
ACCEPTAR

A3. Gaudim del parc de Canyelles

Participacio Castellar Valles 13 de juliol de 2022 13.33
Proposant:
AV El Pujalet
 
Descripció de la proposta:
Proposem millorar la zona que envolta l’Església de Sant Esteve, condicionant el parc de Canyelles i els seus accessos del carrer Retir per una banda i del carrer de Sant Sebastià per l'altra. Plantegem un projecte global de millora del parc, netejar-lo, millorar l’enllumenat, un pla de jardineria adequat, col·locar-hi més papereres, millorar l’estat del terra, així com deixar a punt l’entrada d’aquest bonic parc, per tal de recuperar la rellevància d’aquesta zona dins del conjunt de parcs i jardins del nostre poble tenint en compte que aquest accés és la porta d’entrada per tothom qui ens visita. 
 
Justificació de la proposta:
La zona que envolta l’Església de Sant Esteve està en procés de millora. Una vegada feta la primera fase de l'arranjament del camí que va de la font de les Bassetes fins al final del parc, toca donar una volta i rentar la cara a la zona que hi ha just al darrera de l'església, ja que considerem que no està a l'alçada de la rellevància de la catedral del Vallès. Un bon condicionament d'aquest parc donaria vida a la zona i en general aprovisionaria al poble d'una zona per gaudir més.
 
Destinataris:
Tots els castellarencs i castellarenques, i en general, tots els visitants de la nostra vila, que amb motiu d'algun acte a l'església, o simplement vinguin de visita, puguin gaudir d'un entorn privilegiat. 
 
Pressupost:
50.000 €
COMENTARIS
Els teus comentaris seran revisats abans de ser publicats
Envia
Cancel·lar
Guardar
Сomentari
An error has occurred. Refresh the page and try again
un error va ocórrer mentre es carregava l’arxiu. Si us plau, intenti-ho de nou