CANCEL·LAR
ACCEPTAR

A7. Donem vida a l'Era d'en Petasques

Participacio Castellar Valles 13 de juliol de 2022 13.27
Proposant:
Elisenda Gràcia Torras
 
Descripció de la proposta:
La proposta va encaminada a oferir una plaça amb jocs per a infants fabricats amb materials naturals que no trenquin amb l'estètica de l'entorn de muntanya. Jocs per a totes les edats, des dels més petits que comencen a caminar, passant pels infants d'educació infantil i primària. Per atendre les necessitats dels més grans, adolescents i preadolescents, es podria arreglar la pista de bàsquet, aplanant el sot on s'acumula gran quantitat d'aigua quan plou, i que cada any és més gran, inclús posant unes porteries de futbol. Per a la gent gran, que no és poca en aquest barri, es podrien posar algunes activitats per fer exercici, o treballar la psicomotricitat. Finalment, també com que és un espai utilitzat per a les mascotes, es podria millorar el pipícan, actualment en desús total, col·locant algun element atractiu per als gossos, que els motivi a entrar i passar-ho bé a dins.
 
Justificació de la proposta:
L'Era d'en Petasques és un espai molt especial del poble que s'ha anat abandonant amb el temps. És la porta al Puig de la Creu, lloc de trobada de ciclistes, caminants, passejadors/es de gossos, avis i àvies que han viscut aquí tota la vida i infants i les seves famílies celebrant festes d'aniversari. Malauradament aquest espai tant bonic no s'ha anat actualitzant com altres places del poble.

Destinataris:
Tots els castellarencs i castellarenques, ja que amb la millora dels nostres espais en gaudim tots i totes. Però en especial la gent gran que viu en aquesta part alta del poble, amb dificultats per moure's i baixar al centre, i tots aquells infants que tenen pocs espais de joc en aquest barri.

Pressupost:
50.000 €
COMENTARIS
Els teus comentaris seran revisats abans de ser publicats
Envia
Cancel·lar
Guardar
Сomentari
An error has occurred. Refresh the page and try again
un error va ocórrer mentre es carregava l’arxiu. Si us plau, intenti-ho de nou