CANCEL·LAR
ACCEPTAR

A1. Excursions inclusives amb la Joëlette (cadires adaptades tot terreny)

Participacio Castellar Valles 28 de juliol de 2021 10.03

Proposant:

Centre Excursionista de Castellar

Descripció de la proposta:

La proposta consisteix en l’adquisició d’una cadira tot terreny mono-roda Joëlette (per a adults) i una cadira Joëlette Kid (per a infants). Aquestes cadires adaptades permeten fer excursions a qualsevol persona amb mobilitat reduïda, sigui infant o adult, incloses les persones amb gran dependència (miopatia, esclerosi múltiple, tetraplegia, etc.), amb l’ajut de dos acompanyants. Això fa possible que el passatger, de forma autònoma o assistida, pugui compartir activitats en grup: família, amics, associacions, etc.; descobrir llocs fins ara inaccessibles, passejar i canviar d’aires, descobrir la natura; o participar en esdeveniments com caminades populars, etc. El passatger pot seure a la Joëlette i mentre passeja pot gaudir de forma intensa de tot l’entorn. L’acompanyant davanter garanteix la tracció i la direcció gràcies als braços ergonòmics que permeten adaptar-se als diferents terrenys. L’acompanyant posterior garanteix l’equilibri de la Joëlette, disposa d’un ajustament d’alçada del braç posterior, una corretja que facilita l’impuls abdominal i una maneta de fre. 

La proposta es presenta pensant en què les Joëlettes estaran ubicades en dependències de l’Ajuntament i que el seu ús haurà d’anar acompanyat de la corresponent petició. A la petició s’indicaran els noms tant del passatger com dels acompanyats.

Justificació de la proposta:

La Mola, els Òbits, el coll d’Eres, la font de la Fagina, el torrent de Colobrers i tants d’altres són indrets propers al nostre poble però al mateix temps allunyats per a aquelles persones amb mobilitat reduïda. La proposta del Centre Excursionista de Castellar pretén facilitar l’accés a persones amb mobilitat reduïda a indrets on ara difícilment poden arribar. Així doncs, l’objectiu d’aquesta proposta és fer viable que el magnífic entorn del nostre poble pugui ser gaudit per tothom.

Destinataris:

Qualsevol persona de qualsevol edat i amb mobilitat reduïda.

Pressupost:

9.000 €

An error has occurred. Refresh the page and try again
un error va ocórrer mentre es carregava l’arxiu. Si us plau, intenti-ho de nou